Huvudtränare till äldsta gruppen är klar!

Johan Sundin, 37år

Efter två säsonger som assisterande tränare tar han nu över som huvudtränare för Hammarby hockeys A-lag, som spelar i division ett östra. Som assisterande var hans arbetsuppgifter individuell spelarutveckling och fysträning. Tidigare har han haft tränaruppdrag inom bland annat AIK hockey ungdom och Nackas juniorverksamhet m.fl.

Johan har varit aktiv som tränare i över tio år. Han har tränat allt från seniorelit, juniorelit, ungdomselit till hockeyskola och han är även licensierad förbundstränare och distriktsinstruktör. Han har gått flertalet av stegutbildningarna såsom: JS 2, Träningslära B, BU 2, MV 1 samt att han har även övriga utbildningar som: Vägen till elit 4, Distriktinstruktörsutbildning, Videoanalys, IIHF International Coaching Symposium

 

Johan har en stor erfarenhet av diverse camper. Han har tidigare jobbat på bland annat Furudals hockeyskola, Legacy global selects, samt ett flertal camper och cliniques i Stockholmsområdet.

Som distriktinstruktör utbildar han tränare på Stockholms ishockeyförbunds olika stegutbildningar. Hans ämnen är teknikträning, spelförståelse, individuell spelarutveckling och träningsplanering. Detta har han gjort de sex senaste säsongerna.

Johan studerar för närvarande på Bosön idrottsfolkhögskolas tränarlinje. Linjen innehåller fördjupningar i ämnen som fysiologi, anatomi, träningslära, styrketräning, dietist, idrottspsykologi, ledarskap och kommunikation.

 

Det är riktigt kul att vi har lyckats få ihop delarna så Johan kan vara med på hockeyskolan. Han kommer att bidra med sin breda kunskap inom ishockey som han ska lära ut till våra elever för att höja nivån på träningarna och att ge dom byggstenar att jobba vidare med.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *