Information om Södra Dalarnas Hockeyskola

• Södra Dalarnas Hockeyskola är auktoriserad av Svenska Ishockeyförbundet.
  • Tjejcampen är Onsdag till Fredag 22-24/7 för födda 04-11 där vi bla. erbjuder 2-3st ispass/dag.  Mellis, lunch & middag ingår (för internatelever ingår även frukost & kvällsmål)
  • Målvaktscampen är Lördag & Söndag 25-26/7 och riktar sig till er som är 2003 till 2011. Under dessa två dagar erbjuder vi minst 4st ispass, teori, teknik & kostrådgivning. Mellis, lunch & middag ingår (för internatelever ingår även frukost & kvällsmål)
  • Hockeyskolan är Måndag 27/7 till Lördag 1/8 för åldrar 2005-2011. Under dessa 6 dagar erbjuder vi 12st ispass + 3st internmatcher för utespelare & 15st ispass + 3st internamatcher för målvakter. Förutom ispass & matcher är det fys, teori, teknik på schemat. Alla elever får lunch, mellis & middag (för internatelever ingår även frukost & kvällsmål)
  • Samtliga elever på skolan är försäkrade via sin spelarlicens (SIFs B-licens).
  • Södra Dalarnas Hockeyskola är 6 dagar
  • Varje elev får två eller tre ispass varje dag med träning anpassad till sin ålder under erfaren och engagerad tränare.
  • Vi lägger stor vikt vid bra kamratskap, elevernas trivsel och bra organisation även vid sidan av isen.
  • Skolan är inte elitinriktad utan det viktigaste är att du tycker ishockey är roligt!
  • Vi har krav på ordning och reda.

Alla skall uppträda som bra kamrater.

Det här ingår

• Vällagad husmanskost i form av lunch, middag och ett mellanmål.
  • För internatelever serveras frukost & kvällsmål utöver ovanstående
  • T-shirt med skolans logo, vattenflaska & fria skridskoslipningar

All träning är åldersanpassad och alla huvudtränare har minst utbildning för motsvarande årskullar.

Dagelev

Tjejcamp 3 dagar: 1400kr

Mv-camp 2 dagar: 1900kr

Målvakter 6 dagar: 3500kr

Utespelare 6 dagar: 3500kr

Elever som spelar i Hedemora SK har 200:- i rabatt på priserna ovanför

Bokar ni både Tjejcamp/Målvaktscamp & Hockeyskolan så erhåller ni 500:- i rabatt

(HSK-elever erhåller 700:- i rabatt vid bokning av båda)

Internatplats för elever på tjejcamp, mv-camp & hockeyskolan

Tjejcamp: 400kr

MV-camp: 300kr

Hockeyskola: 800kr

På bokningssidan  HÄR fyller du i din bokning. Välj anmälningsavgift samt Utespelare/Målvakt i rätt ålder.

Samtliga avgifter faktureras/betalas direkt vid bokning efter 1/5 2020, resterande avgifter för tidigare bokningar faktureras ut under Maj månad 2020.

Återbud

Skolan förbehåller sig rätten att behålla 600 SEK för administrativa kostnader vid återbud. Vid återbud efter 22 juni 2020 återbetalas inte avgiften. Undantag gäller vid skada eller sjukdom, då återbetalas hela avgiften (utom 600 SEK för administrativa kostnader) mot uppvisande av läkarintyg från allmän vårdinrättning, som styrker oförmåga att deltaga. Intyget skall vara oss tillhanda före kursstart

.

För info & uppdateringar på sociala medier:

• Facebook • Instagram

#södradalarnashockeyskola

Det är ett stort nöje att bjuda in alla hockeyspelare & målvakter till dalarnas äldsta hockeyskola

Hoppas att vi ses i sommaren 2020! 🙂

Lediga platser Tjejcamp