OM

NYHET!

NU KAN NI BOKA PLATS TILL TJEJCAMPEN 2019!

OM

• Södra Dalarnas Hockeyskola är auktoriserad av Svenska Ishockeyförbundet.
  • Målvaktscampen är Lördag & Söndag 27-28/7 och riktar sig till er som är 2001 till 2010. Under dessa två dagar erbjuder vi minst 6st ispass, teori, teknik & kostrådgivning. Mellis, lunch & middag ingår
  • Tjejcampen är Torsdag till Lördag 24-26/7 för födda 03-10 där vi bla. erbjuder 3st ispass/dag.  Mellis, lunch & middag ingår. Minimum 15 deltagare för genomförande
  • Samtliga elever på skolan är försäkrade via sin spelarlicens (SIFs B-licens).
  • Södra Dalarnas Hockeyskola är 6 dagar
  • Varje elev får två eller tre ispass varje dag med träning anpassad till sin ålder under erfaren och engagerad tränare.
  • Vi lägger stor vikt vid bra kamratskap, elevernas trivsel och bra organisation även vid sidan av isen.
  • Skolan är inte elitinriktad utan det viktigaste är att du tycker ishockey är roligt!
  • Vi har krav på ordning och reda.

Alla skall uppträda som bra kamrater.

Det här ingår

• Vällagad husmanskost i form av lunch, middag och ett mellanmål.
  • För internatelever serveras frukost & kvällsmål utöver ovanstående
  • T-shirt med skolans logo, vattenflaska & fria skridskoslipningar

All träning är åldersanpassad och alla huvudtränare har minst utbildning för motsvarande årskullar.

För att anmäla er till sommarens höjdpunkt

2019, vänligen klicka in på länken nedan

ANMÄL DIG HÄR

& fyll i formuläret på sidan

På bokningssidan fyller du i din bokning. Välj anmälningsavgift samt Utespelare/Målvakt i rätt ålder.

Samtliga avgifter faktureras/betalas direkt vid bokning efter 1/5 2019, resterande avgifter för tidigare bokningar faktureras ut under Maj månad 2019.

För info & uppdateringar på sociala medier:

• Facebook• Instagram•Twitter

#södradalarnashockeyskola

Det är ett stort nöje att bjuda in alla hockeyspelare & målvakter till dalarnas äldsta hockeyskola

Hoppas att vi ses i sommaren 2019! 🙂

Prisvärd sommarhockeyskola med mycket istid & hög kvalité!